Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Maxes Internet met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Maxes Internet verstrekt door middel van deze website louter recreatief vermaak in de vorm van statistieken en informatie over dieet(gerelateerde) diensten en producten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Maxes Internet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Maxes Internet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van JouwGewicht.nl opgenomen informatie.

Hoewel Maxes Internet alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Maxes Internet niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Maxes Internet worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Maxes Internet kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Maxes Internet worden onderhouden wordt afgewezen.